Τενιστική γιορτή στην Αριδαία

Από το www.tennis24.gr
Με ιδιαίτερη επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το 2ο προπαιδικό πρωτάθλημα και το 2ο Ενωσιακό πρωτάθλημα της Γ΄ Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας που διοργάνωσε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας στο Κέντρο Αντισφαίρισης Αριδαίας, το Σάββατο 6 Απριλίου 2013. 

Το προπαιδικό πρωτάθλημα έγινε στα πλαίσια της εφαρμογής των προγραμμάτων «Play and Stay» και «Tennis 10’ s» της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης και συμμετείχαν αθλητές μέχρι 10 ετών.

Η μεγάλη συμμετοχή των μικρών αθλητών ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών και απέδειξε ότι όταν συνυπάρχουν η αγάπη για το άθλημα και το παιχνίδι, με την καλή οργάνωση το αποτέλεσμα είναι θετικό για όλους.

Επίσης τα παιδιά με τη βοήθεια της καθηγήτριας καλλιτεχνικών και γραμματέα του Ομίλου Κλειώς Βλάχου, και της καθηγήτριας Ναταλίας Παπαδοπούλου ζωγράφισαν με θέμα το tennis.

Παράλληλα με τους αγώνες, σε συνεργασία με το 4ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας, στον περιβάλλοντα χώρο έγινε δεντροφύτευση με φυτά που μας πρόσφεραν τα φυτώρια Τουφεκξής Ιωάννης και Συλλέκτης Γεώργιος, ενώ βοήθεια πρόσφερε και η τεχνική εταιρία Ανέγερση.

Η γιορτή έκλεισε με την απονομή σε όλους τους αθλητές αναμνηστικών συμμετοχής.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του πλήθος κόσμου της περιοχής και ο Αντιδήμαρχος Αλμωπίας, Τραπεζανίδης Γεώργιος. 

Σχόλια