Πρωτάθλημα Νέων Αθλητών από την SALOMON HELLAS

Η Salomon Hellas για το 2013 οργανώνει ένα Πρωτάθλημα Αγώνων Ορεινού τρεξίματος το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά σε νέους αθλητές. Στόχος είναι να δοθούν κίνητρα σε νέα παιδιά, να ασχοληθούν με τους αγώνες βουνού και στο μέλλον να είναι αυτοί που θα αποτελέσουν τη νέα γενιά αθλητών ορεινού τρεξίματος


Το Πρωτάθλημα περιλαμβάνει οχτώ αγώνες οι οποίοι με ημερολογιακή σειρά είναι:
3 Φεβρουαρίου, Corfu Trail Race, 17 χλμ
3 Μαρτίου, Χορτιάτης Trail Run, 22 χλμ
24 Μαρτίου, Taygetos Experience, 20 χλμ
20 Απριλίου, Sfendami Festival, 23 χλμ
28 Απριλίου, Μονοπάτι Παρνασσού, 24 χλμ
12 Μαίου, Paggaio Trail Run, 27 χλμ
19 Μαίου, AlpamayoPRO Trail Race, 25 χλμ
2 Ιουνίου, Ziria Cross Country Race, 30 χλμ

Για κάθε αγώνα ισχύουν οι κανονισμοί που έχει ορίσει ο αντίστοιχος διοργανωτής. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι είναι γεννημένοι από το 1992 και μετά. Νεότεροι αθλητές οι οποίοι είναι κάτω των 18 ετών μπορούν να συμμετάσχουν με την ευθύνη του γονέα και εφόσον βέβαια ο διοργανωτής του κάθε αγώνα δέχεται τη συμμετοχή. Για να πάρει ο αθλητής κατάταξη στο Πρωτάθλημα μετράει τα τέσσερα καλύτερα αποτελέσματά του ανεξάρτητα του πόσες αγώνες θα τρέξει συνολικά. Κάθε αθλητής, ανάλογα με το αποτέλεσμα που φέρνει στη γενική κατάταξη, κερδίζει πόντους και νικητής θα είναι ο αθλητής με τους περισσότερους πόντους.
Οι πόντοι για κάθε θέση είναι ως εξής:
1η-100, 2η-90, 3η-82, 4η-76, 5η-72, 6η-70, 7η-69, 8η-68, 9η-67, 10η-66, κ.οκ.
Το κόστος συμμετοχής στο Πρωτάθλημα είναι δωρεάν. Η πληρωμή της συμμετοχής σε κάθε αγώνα επιτρέπει αυτόματα και τη συμμετοχή στο Πρωτάθλημα. Οι δύο πρώτοι νικητές θα κερδίσουν μία πλήρη αγωνιστική σιλουέτα της Salomon η οποία θα αποτελείται από καπέλο, μπλούζα, σορτσάκι και παπούτσια.

Χορηγός Επικοινωνίας του Πρωταθλήματος είναι η ιστοσελίδα Advendure όπου θα υπάρχει Πίνακας Βαθμολογίας ο οποίος και θα ανανεώνεται μετά από κάθε αγώνα ώστε να μπορείτε άμεσα να ενημερώνεστε για την εξέλιξή του.

Η Salomon είναι μία εταιρεία η οποία εδώ και πολλά χρόνια υπηρετεί με πίστη το ορεινό τρέξιμο και τα ιδανικά του ενώ παράλληλα κυττάζει μπροστά, εξελίσσοντας τα προιόντα και τους αθλητές της. Δε θέλουμε να υποσχεθούμε πράγματα τα οποία μπορεί να μην είμαστε σε θέση να πραγματοποιήσουμε αλλά με βεβαιότητα λέμε πως όσοι νέοι αθλητές εμπλακούν μόνο θετικά θα έχουν να αποκομίσουν στο κοντινό μέλλον.

Εκ μέρους της Salomon Hellas
Νίκος Κωστόπουλος

Σχόλια