Κάτι απλό λόγω κρίσης

Γύρισα πριν 20' στο σπίτι από το γραφείο, ήμουν από τις εννιά το πρωί. Ένα σάντουιτς σολομού και ένα γαρίδας είχα φάει όλη την ημέρα και μόνο irish coffee και μεταλλικό νερό είχα πάρει από υγρά. Ευτυχώς που το μεσημέρι μετά τις ενημερώσεις των κινήσεων στην τράπεζα πέρασα από το γυμναστήριο για λίγο ''joking'' πριν επιστρέψω στο γραφείο. Έφυγε λίγη ένταση.

Στο σπίτι, πεινούσα σαν λύκος. Τα μόνα υλικά που είχα ήταν πατάτα Περού, αγκινάρα Ιερουσαλήμ, κόκκους εσπρέσο και λίγα κομμάτια χτένια (γαμώτο). Το σπίτι ήταν ζεστό και άνοιξα τα μεγάλα παράθυρα. Δεν ήξερα αν θα ετοίμαζα κάτι ή αν θα έπαιρνα Λιβανέζικη κουζίνα. Άναψα ένα πούρο και έδωσα στο εαυτό μου 5' για να αποφασίσω. Κάθισα στον θερμαινόμενο καναπέ με ένα ποτήρι κρασί ανοίγοντας την τηλεόραση....

Ω!!!! Θεέ των ταπεινών πεινασμένων όλης της χώρας σ' ευχαριστώ που υπάρχεις. Το αγαπημένο μεγάλο κανάλι όλων των Ελλήνων είχε master chef. Τυχαία είχε συνταγές με τα υλικά που έτυχε να έχω στην μικρή μου κουζίνα. Τα παιδιά που κυνηγούσαν πριν ένα χρόνο που γυρίζονταν το master chef το όνειρο μου έδωσαν ένα όνειρο απόψε. 

Μαγείρεψα λοιπόν για αυτό το βράδυ κάτι λιτό όπως νομίζω όλοι σχεδόν οι Έλληνες. Το μεγάλο κανάλι εκτός από ρεαλιστική ενημέρωση δίνει και απλές ρεαλιστικές λύσεις για την σωστή διατροφή του λαού τις δύσκολες(;) ώρες της κρίσης(;) 

Είμαι βαθιά συγκινημένος για το αποτέλεσμα αν και η αγκινάρα Ιερουσαλήμ δεν είχε την ένταση που περίμενα......

Διαβάστε επίσης:

Σχόλια