Εσύ τι δώρο θα δώσεις φέτος τα Χριστούγεννα; Η PRAKSIS χρειάζεται τα παιχνίδια σου

Από το www.praksis.gr

Κάθε χρόνο, οι γιορτές των Χριστουγέννων γίνονται η αφορμή για να κοιτάξουμε δίπλα μας τους χιλιάδες ανθρώπους που υποφέρουν. Όπως κάθε χρόνο όμως, οι άνθρωποι αυτοί θα παραμείνουν στο περιθώριο, όταν σβήσουν τα λαμπάκια των γιορτών. Το αίσθημα του ανθρωπισμού των γιορτών μπορεί να προσφέρει μια προσωρινή ανακούφιση, ωστόσο δεν μπορεί να είναι η λύση στα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει όλο και μεγαλύτερο μέρος πληθυσμού.

Και για αυτό το λόγο, η PRAKSIS, σε συνεργασία με το Σύλλογο Νιγηριανών Γυναικών Ελλάδος, αφιερώνει για μία ακόμα χρονιά τη φετινή της Χριστουγεννιάτικη Γιορτή, την Παρασκευή στις 21 Δεκεμβρίου, στα παιδιά των οικογενειών που εξυπηρετούνται στις Δομές της οργάνωσης.

Και δεν υπάρχει γιορτή για τα παιδιά αν δεν υπάρχουν παιχνίδια
Για αυτό το λόγο η Μη Κυβερνητική Οργάνωση PRAKSIS καλεί για μία ακόμα χρονιά τους φίλους, υποστηρικτές και εθελοντές της, να δώσουν παιχνίδια που δεν χρειάζονται πλέον, σε παιδάκια που τα έχουν ανάγκη. Το παιχνίδι που δεν παίζει πια ο δικός σας μικρός μπόμπιρας, μπορεί να αποκτήσει πάλι ζωή στην αγκαλιά ενός άλλου παιδιού. Ήρθε η ώρα και φέτος να μην περιμένουμε να μας δώσουν δώρα, αλλά να προσφέρουμε εμείς τα δικά μας!

Εσύ τι δώρο θα δώσεις φέτος τα Χριστούγεννα;
Τα παιχνίδια θα συγκεντρώνονται από Δευτέρα 17/12/2012 μέχρι την Πέμπτη 20/12/2012, από 9.00-17.00 στις εξής διευθύνσεις:
Παιωνίου 5 & Αχαρνών , πλ. Βικτωρίας
Στουρνάρη 57

Για οποιαδήποτε πληροφορία, επικοινωνήστε με την κα Αποστολοπούλου-Κουτρομάνου Αθηνά, Yπεύθυνη Γραφείου Τύπου τηςPRAKSIS στα τηλέφωνα 2105205200 – 6949926279

Απορία keep-life / Γιατί όχι και σε άλλες μεγάλες πόλεις;

Σχόλια