ΑΝΙΜΑ: Χρειάζονται εφημερίδες, καθαριστικά, οινόπνευμα και τροφές για τα πουλιά

Από το www.zoosos.gr
Τα μέλη της ΑΝΙΜΑ (Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής), που φροντίζουν καθημερινά δεκάδες ζώα, (πτηνά, ερπετά, μικρά θηλαστικά της άγριας πανίδας), χρειάζονται αρκετά είδη όπως εφημερίδες, χαρτί κουζίνας, γάντια μιας χρήσεως, καθαριστικά, φάρμακα και τροφές για να προσφέρουν σε αυτά τα πλάσματα ό,τι πρέπει ώστε να επιστρέψουν υγιή στο φυσικό τους περιβάλλον.

Αν μπορείτε να προσφέρετε σύριγγες ινσουλίνης και τροφοδοσίας, Betadine Solution και Scrub, Hibitane scrub, οφθαλμικές αλοιφές Tobrex, οξυζενέ, οινόπνευμα, κοτσυφοτροφή, Exact, σιτάρι, κελαϊδίνη, είναι όλα καλοδεχούμενα.

Εκτός από τις ανάγκες σε είδη και προϊόντα απαραίτητοι είναι και οι εθελοντές, οι οποίοι θα ήθελαν να συμβάλουν στο έργο της ΑΝΙΜΑ μεταφέροντας τα ζώα, που φτάνουν τραυματισμένα ή άρρωστα μέσω των Κ.Τ.Ε.Λ. από κάθε γωνιά της Ελλάδας είτε στον Σταθμό της Λιοσίων είστε στον Σταθμό στην Λ. Κηφισού καθώς και στα λιμάνια της Ραφήνας, του Λαυρίου και του Πειραιά.

Όσοι μπορείτε να βοηθήσετε καλέστε στα τηλέφωνα: 210 9510075, 6972664675 ή στείλτε μήνυμα στο email: wildlifecare@gmail.com

Σχόλια