Νέο Δ.Σ. στην Ομοσπονδία Υπεραποστάσεων

Από το www.stivosnews.gr

Στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου του δήμου Αιγάλεω «Γιάννης Ρίτσος» πραγματοποιήθηκε η έκτακτη εκλογικοαπολογιστική συνέλευση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ).

Μεταξύ των άλλων θεμάτων και των προτάσεων που συζητήθηκαν, η Γενική Συνέλευση αποδέχτηκε και αποφάσισε τα εξής:

Απάλλαξε το απερχόμενο Δ.Σ., ζήτησε από τον απερχόμενο πρόεδρο της ΕΟΣΛΜΑ-Υ Κων/νο Σάμιο και εκείνος το αποδέχτηκε, να βοηθήσει τη νέα διοίκηση από τη θέση του τεχνικού συμβούλου.

Τα έσοδα από την συμμετοχή των αθλητών-μελών των συλλόγων της ΕΟΣΛΜΑ-Υ για την συμμετοχή τους στον μαραθώνιο Αθηνών για το 2013, θα πάνε στα ιδρύματα «Καρδιά του παιδιού» (Αθήνας) και «Μέριμνα» Κατερίνης.

Να συνεχιστεί η συνεργασία, με προοπτική την υπογραφή συμφωνίας με τον ΣΕΓΑΣ-ΚΕΔΕ σχετικά με το ενιαίο καλεντάρι και τους τρόπους ένταξης των αγώνων των συλλόγων της ΕΟΣΛΜΑ-Υ (εφόσον το επιθυμούν) σε αυτό και το νέο Δ.Σ. να εξετάσει τροποποιήσεις του καταστατικού, που θα αποφασιστούν στην επόμενη γεν. συνέλευση (τακτική ή έκτακτη).

Στη συνέχεια οι εκπρόσωποι ψήφισαν για την ανάδειξη νέου ΔΣ για το οποίο πρέπει να σημειώσουμε ότι η ΕΟΣΛΜΑ-Υ είναι η μοναδική αθλητική ομοσπονδία που καθιέρωσε την μια και μόνη θητεία, για τον πρόεδρο και τον γενικό γραμματέα της.

Μετά την ψηφοφορία οι εκλεγέντες συνήλθαν σε σώμα η σύνθεση του οποίου είναι:

Πρόεδρος: Γούλας Νικόλαος

Γεν. Γραμματέας: Διαμαντής Γεώργιος

Αντιπρόεδρος: Λιαπής Κων/νος

Ταμίας: Διακουμάκος Παύλος

Ειδ. Γραμματέας: Καραβασίλης Βλάσσης

Αναπ. Ταμίας: Κυριαζής Κων/νος

Έφοροι: Καμπαξής Σπυρίδων, Mπαράκος Μιλτιάδης,

Μαραγκός Σπυρίδων, Λαμπρινίδης Δημήτριος

Μέλος στην οργανωτική επιτροπή του διεθνούς Μαραθωνίου Αθηνών «Γρ. Λαμπράκης» ορίστηκε ο Λαζαρίδης Κυριάκος, Πρόεδρος της εξελεγκτικής επιτροπής ο Δημήτριος Καραχάλιας και μέλη της οι Βύρλας Δημήτριος και Σαμπατακάκης Κωνσταντίνος

Σχόλια