Θέατρο / Ο Ελληνικός Πρίγκηπας

''Ο Ενήλικος Πρίγκιπας” είναι μια μουσική και χορευτική διασκευή του σκηνοθέτη-ηθοποιού Κρίτωνα Ζαχαριάδη πάνω στο ομώνυμο best seller λογοτεχνικό έργο του Αντουάν Ντε Σαιντ Εξιπερύ “O Μικρός Πρίγκιπας”. Πρόκειται για μια ονειρική και πολύχρωμη περιπλάνηση στον κόσμο των “μεγάλων” που μέσα από τις πάντα επίκαιρες αλληγορίες της, βοηθά μικρούς και μεγάλους να αναζητήσουν πραγματικές έννοιες που είναι σπάνιες στην εποχή μας, όπως η φιλία και η αγάπη.


Μελωδίες και λόγος εναλλάσσονται πάνω στην σκηνοθετική κατευθυντήρια γραμμή του σωματικού θεάτρου που θα αποτελέσει μια πρωτόγνωρη εμπειρία θεάματος για το κοινό της Θεσσαλονίκης.

Οκτώ επαγγελματίες ηθοποιοί ενσαρκώνουν 28 διαφορετικούς ρόλους και την ίδια στιγμή τα σώματά τους μάς ταξιδεύουν στους πλανήτες που επισκέπτεται ο “Ενήλικος Πρίγκιπας”, χωρίς να κατέβουν ούτε λεπτό από την σκηνή.

info
ΜΙΑ ΝΕΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΕΦΗΒΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
“Ο ΕΝΗΛΙΚΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ”

Στο Θέατρο «Ράδιο Σίτυ» από το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου

Παραστάσεις: Σάββατο-Κυριακή 15/16 Δεκεμβρίου στις 21:15 
Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 18:00

Τιμή Εισιτηρίου: 12 ευρώ
8 ευρώ (φοιτητικό, ομαδικό)

Σκηνοθεσία-Μουσική Επιμέλεια-Χορογραφία: Ζαχαριάδης Κρίτωνας
Βοηθός Σκηνοθέτη: Αντωνακόπουλος Δημήτρης
Κινησιολογία: Ζαχαριάδης Κρίτωνας, Μήτσικα Ιωάννα 
Φωνητική: Οθωναίου Κλειώ-Δανάη
Σκηνογραφία: Ιωάννου Ασπασία
Φωτισμός-Video: Direditors
Ηθοποιοί: Γεωργίου Χριστίνα, Εμμανουήλ Κωνσταντίνα, Κασιούμη Αλεξάνδρα, , Μπουνάτσου Μαρία, Νασιούλα Μαργαρίτα, Παπαδόπουλος Δημήτρης, , Χριστοφορίδης Χριστόφορος, Lazari Pyrros

Σχόλια