Ο σύλλογος Άλμα Ζωής συμμετέχει στο πρόγραμμα World of Difference της Vodaphone

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού "'Αλμα Ζωής" συμμετέχει στο φετινό Πρόγραμμα World of Difference της Vodaphone Ελλάδας.

Το Πρόγραμμα World of Difference ξεκίνησε στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο 2010 έχοντας μέχρι σήμερα αναδείξει 9 νικητές, που εργάστηκαν στο μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής τους σε περιοχές σε όλη την Ελλάδα, όπως Αθήνα, Κομοτηνή, Μυτιλήνη, Πάτρα, Πάρο και Πρέσπες.

Φέτος το πρόγραμμα Vodaphone World of Difference, θα δώσει για άλλη μια χρονιά τη δυνατότητα σε 5 κατοίκους της χώρας μας με όραμα και πάθος να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους και να εργαστούν για έναν ολόκληρο χρόνο στο μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής τους, για να υλοποιήσουν συγκεκριμένο έργο που θα έχουν συναποφασίσει με τον εκάστοτε οργανισμό. Η Vodaphone Ελλάδας θα καταβάλει στον οργανισμό το μισθό και τα σχετικά με το έργο έξοδα (π.χ. εργοδοτικές εισφορές) κάθε υποψηφίου που θα επιλεγεί μέσα από σχετικό διαγωνισμό.

Το Πρόγραμμα Vodaphone World of Difference γνωρίζει ήδη μεγάλη επιτυχία μέσω των Κοινωφελών Ιδρυμάτων της Vodaphone σε 22 χώρες, έχοντας δώσει μέχρι σήμερα τη δυνατότητα σε περισσότερους από 2.100 συμμετέχοντες να εργαστούν στον οργανισμό της επιλογής τους. 
 

Είστε απόφοιτος Κοινωνικής Εργασίας ή Διοίκησης Επιχειρήσεων;
Ενδιαφέρεστε να δουλέψετε κοντά μας;


Εάν ναι ... θα σας παρακαλούσαμε να μας στείλετε το βιογραφικό σας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση breastca@otenet.gr, υπόψη της κας Μελίνας Βάλιακα, μέχρι την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012, τα μεσάνυχτα.

Περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση, www.vodaphone.gr/worldofdifference


www.almazois.gr

Σχόλια