Προβολή του ντοκιμαντέρ Marathon Boy

Tην Τετάρτη 24 Οκτωβρίου και ώρα 20:00 στο πλαίσιο της συνεργασίας του CineDoc με το Βρετανικό Συμβούλιο και τα βραβεία Grierson, θα προβληθεί στο αμφιθέατρο του Γαλλικού Ινστιτούτου (Σίνα 31), το ντοκιμαντέρ Marathon Boy.

Δείτε και εσείς το έπος της Gemma Atwal, που περιγράφει την ιστορία του 4χρονου αγοριού και του προπονητή του που κατάφερε να το από τις φτωχογειτονιές της Ινδίας για να το μεταμορφώσει στον μεγαλύτερο μαραθωνοδρόμο της χώρας και κερδίστε δρομικά δώρα.

Μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ Marathon Boy, θα ακολουθήσει συζήτηση με καλεσμένο τον Νίκο Πολιά, δρομέα και προπονητή, κάτοχο του πανελλήνιου ρεκόρ στην Κλασική Διαδρομή και 24ο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2004, διευθυντή του περιοδικού Runner ενώ θα ακολουθήσει κλήρωση για 2 ζευγάρια παπούτσια τρεξίματος και 5 ετήσιες συνδρομές Runner. Σε όλους τους θεατές θα δοθούν δωρεάν παλαιότερα τεύχη του περιοδικού αλλά και προσκλήσεις για δωρεάν προπονήσεις τρεξίματος στο ΟΑΚΑ.

Η ταινία θα προβληθεί επίσης στους κινηματογράφους ΔΑΝΑΟΣ (Κυριακή 28/10/2012) (Αθήνα), Παύλος Ζάννας (Κυριακή 21/10/212) και Μουσείο Κινηματογράφου (Τετάρτη 24/10/2012) (Θεσσαλονίκη), καθώς και στο Λιθογραφείο (Τετάρτη 19/12/2012, Πάτρα).

Τιμή εισιτήριου: 6 €

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.cinedoc.gr, στο email: cinedoc.gr@gmail.com και στο τηλ.: 210 7211073.

Δείτε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ και περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.marathonboymovie.com

Σχόλια