Δωρεά παραϊατρικού αναλώσιμου υλικού στους ΓτΚ


Οι Γιατροί του Κόσμου ευχαριστούν τον Διεθνή Ανθρωπιστικό Οργανισμό, International Orthodox Christian Charities - IOCC), για τη στήριξη που προσέφερε στον φορέα μας, κατά τη διάρκεια μιας τέτοιας δύσκολης περιόδου. Το καλοκαίρι του 2012 ο IOCC έστειλε από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής στους Γιατρούς του Κόσμου ένα κοντέινερ, με 3,2 τόνους παραϊατρικό αναλώσιμο υλικό, για την κάλυψη αναγκών των Πολυιατρείων και των Κινητών Ιατρικών Μονάδων των Γιατρών του Κόσμου.

Οι ΓτΚ χρησιμοποιούν το πολύτιμο αυτό υλικό για τις καθημερινές ανάγκες των ιατρείων και των αποστολών των ιατρικών μονάδων. Σημαντική ποσότητα αναλωσίμων, από την δωρεά του IOCC, έχει διανεμηθεί και σε άλλους φορείς ιατρικής κοινωνικής μέριμνας όπως τη ΜΚΟ “ Αποστολή”, το Δημοτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ηλιούπολης, το Δημοτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ρεθύμνου και πρόκειται να ακολουθήσουν και άλλοι φορείς.

Επιπλέον ο IOCC υποστήριξε οικονομικά το Πρόγραμμα Εμβολιασμού των Γιατρών του Κόσμου στην Θεσσαλονίκη, συμβάλλοντας με τη δωρεά του στον εμβολιασμό 159 παιδιών, ηλικίας δύο μηνών έως 13 ετών.

Η δωρεά του IOCC συνεισέφερε σημαντικά στην ενίσχυση των δομών της Οργάνωσης με ουσιαστικό αποτέλεσμα τη συνολική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών ιατρικής περίθαλψης προς τους ευάλωτους πληθυσμούς.

www.mdmgreece.gr

Σχόλια