Σήματα


Ονομαστική ψηφοφορία την Κυριακή 6 Μαίου για να ξέρουμε ποιον να βρίζουμε, και μην ακούω ότι αν γίνει αυτό θα υπάρξει τρομοκρατία του κόσμου για τις επιλογές του. Τώρα δηλαδή δεν υπάρχει τρομοκρατία. Μόνο με το διαφορετικό έρχονται οι αλλαγές.

Λεν πως οι εκλογές που έρχονται είναι οι πιο κρίσιμες μετά την μεταπολίτευση. Ίσως τώρα γίνει κατανοητό ότι όλες οι εκλογές είναι κρίσιμες. 

Όχι αποχή όλοι ψηφίζουμε.

6 Μαΐου το ημερολόγιο αναφέρει στις γιορτές του Παράλυτου. ''Κόψτε'' τα δύο τους πόδια,και το πράσινο και το μπλε. 

Ο χρόνος τα αποκαλύπτει όλα. Ο ΓΑΠ είχε δίκιο, ''λεφτά υπάρχουν'', είπε τότε. Οι Έλληνες δεν καταλάβαμε ότι το έλεγε σ' άλλους. Και ο Σαμαράς έχει δίκιο, ''λεφτά δεν υπάρχουν'', λέει τώρα . Απλά ας καταλάβουμε νωρίς ότι το λέει στους άλλους και εννοεί ότι λεφτά δεν υπάρχουν για τους Έλληνες. Τόσο ίδιοι είναι. 

Το ξημέρωμα της 5ης προς 6ης Μαΐου θα υπάρχει πανσέληνος και, ταυτόχρονα, η Σελήνη θα βρίσκεται στην μικρότερη δυνατή απόσταση από τη Γη. Επίσης στο ίδιο διήμερο, θα κορυφωθεί και η δραστηριότητα μίας ακόμη ανοιξιάτικης βροχής διαττόντων, των Ήτα Υδροχοΐδων, που άρχισαν να εμφανίζονται από τις 19 Απριλίου και θα διαρκέσουν έως τις 28 Μαΐου. Για αυτό θα έχουμε το πιο μεγάλο φεγγάρι του έτους που θα λάμπει στον ουρανό. Λοιπόν, αν δεν το καταλάβατε: οι αποστάσεις έχουν μειωθεί, τα αστέρια τους σβήνουν καθώς βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση, αποτέλεσμα είναι να λάμψει το τοπίο στο σκοτεινό φόντο που έχουμε τώρα. 

Ο Τράγκας στον Real έχει δίκια αλλά ακούγεται (και) σαν αριστερός. Ποιος!!! ο Τράγκας. Και αφού λέμε για Τράγκα, ψάξτε να βρείτε την εκπομπή της Πέμπτης 26 Απριλίου 2012 και ακούστε την αναφορά του στον Μανώλη Γλέζο. Γιατί κάποιοι άνθρωποι απλά καθοδηγούν και πρέπει να το καταλαβαίνουμε. Στον Γλέζο αναφέρομαι. 

Όλοι θέλουν τον χώρος τους, όλοι θέλουν για τους δικούς τους λόγους να δηλώσουν την παρουσία τους. Πολλές φορές δίχως όρια, οι ''αδικημένοι'', οι περισσότερο πονεμένοι ίσως εκφράζονται με τον χειρότερο τρόπο, βγάζουν τον πιο πονεμένο εαυτό τους. Δείτε τον Βαλιανάτο, τρομερές δηλώσεις για Μητροπάνο και Κανέλλη τον τελευταίο μήνα. 

Ενώ η κρίση έχει σήμα. Το ρολό του βαψίματος χωρίς το ρολό, χωρίς την βούρτσα, το χερούλι και η προέκταση του, προέκταση του χεριού πια, των νεορακοσυλλεκτών καθώς σκαλίζουν ψάχνοντας τα σκουπίδια. Αυτό είναι το σχήμα των ημερών, το σχήμα της κρίσης. 

Τα πάντα είναι προγραμματισμένα. Από τον Δεκέμβρη του 2011 ακουγόντουσαν τα μέτρα του Ιούνη του 2012. Είχαν προγραμματίσει να πουν ότι οι εκλογές θα γίνουν Φλεβάρη για να γίνουν Μάη και κατευθείαν τον Ιούνη τα μέτρα. Για να μην έχει επιπλέον φθορά η κυβέρνηση, μόλις την βγάλουν Μάη αμέσως μέτρα. Όλα προγραμματισμένα είναι, όχι όμως και ο ήχος της απόγνωσης του κόσμου, μπορεί να κάνει το διαφορετικό. 

Έχετε διαβάσει τα αυτοκόλλητα στο πίσω τζάμι των ταξί κυρίως; ''Θέλω να πληρώσω αλλά δεν μπορώ.'' Τι λες ρε αχαρακτήριστε που θες να φαίνεσαι καλό παιδί. Και δεν θέλω και δεν έχω, και να είχα δεν θα 'θελα, όχι να έχω, να πληρώσω. Είναι άλλων ευθύνη αυτή, και αυτό λέγεται καταμερισμός.

Σχόλια