ANOTHER FINE PROJECT vol.10 στο Rover Bar



Το Another Fine Project ειναι η ετήσια εκδήλωση των αποφοίτων της τάξης ηλεκτρονικής μουσικής του Δημήτρη Αδάμ που από το 2002 φιλοξενείται στο Νέο Ωδείο Θεσσαλονίκης, (Βασ.Ηρακλειου 20, τηλ. 2310277251).

Σήμερα Τετάρτη 30.05 στο Rover Bar, παλαιότεροι και νέοι απόφοιτοι σπουδαστές παρουσιάζουν τη δουλειά τους, μέσα από μία ανοιχτή για το κοινό εκδήλωση με live electronics και visuals.

Όλα τα έργα που παρουσιάζονται κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης είναι πρωτότυπες δουλειές και προσωπικό έργο των νέων καλλιτεχνών που συμμετέχουν.

Το A.F.P. δεν είναι απλά ένα party, αλλά αισιοδοξεί να λειτουργήσει σαν "εφαλτήριο" για τους νέους καλλιτέχνες και να τους δώσει μια πρώτη ευκαιρία να παρουσιάσουν το έργο τους. 

Την πρωτοβουλία και την ευθύνη της διοργάνωσης έχει ο Δημήτρης Αδάμ που είναι και ο υπεύθυνος του τμήματος ηλεκτρονικής μουσικής του Νέου Ωδείου Θεσσαλονίκης από τον Οκτώβριο του 2002 

Οι Willy Lomis (Βασίλης Αλληλόμης) http://www.facebook.com/willy.allilomis /http://soundcloud.com/williee και Noda (Νώντας Κωνσταντινίδης) http://www.facebook.com/profile.php?id=1472657015 είναι οι φετεινοί (2011 - 2012) απόφοιτοι του τμήματος Ηλεκτρονικής Μουσικής (στο Νέο Ωδείο Θεσσαλονίκης).….. "πολλά υποσχόμενοι" μάγοι της μίξης tech house ρυθμών θα μας κρατήσουν συντροφιά με τις Deep αλχημίες τους απο 21:30 μέχρι τις 23:00.

και μετά …. 23:01……
ο κύριος Lyr (Aναστάσιος Παπαλιάς) "Βετεράνος" απόφοιτος 2002 και συμμετείχε με δουλειά του στο ΠΡΩΤΟ Another Fine Project http://sonic-i.org/afp/AFP01/AFP1.html … αλλά και σε επόμενα…. (…check AFPs history athttp://afp.sonic-i.org/ ).

Είναι από τα δραστηρια μέλη της "ιδιαζουσας" μουσικης μας κοινωνίας με παρουσία στο χώρο της δημιουργίας http://www.fromatree.gr/lyr-lyr/ της μουσικής παραγωγής (Music Label: http://www.fromatree.gr/ ) και μουσικής αρθρογραφιας http://www.fridge.gr/ … need more….. 
http://www.facebook.com/anastasios.papalias

12:00 The Groovy Movie project
Ο Dj Shy Nee (Νίκος Συμεωνίδης) είναι ο νέος συνεργάτης στον τομέα της εκπαίδευσης των DJs…. και φυσικά βετεράνος του είδους (λένε…… οτι…. τα δάχτυλά του έχουν ακόμα σημάδια από τους δίσκους βινυλίου……. και μπορώ να το επιβεβαιώσω… )

Μαζί του λοιπόν, δρομολογήσαμε ένα project με την ονομσία Groovy Movie, κατα το οποίο αποδομούμε το οπτικό υλικό μιας κινηματογραφικής ταινίας( suckerpunch _http://en.wikipedia.org/wiki/Sucker_Punch_(film)) και το ξανασυνθέτουμε με νέα οπτική και με την παράλληλη προσθήκη επιλεγμένου μουσικού υλικού (ζωντανά επισκηνής….. @12:00)

Από τη 01:00 και μετά, ο Dj Shy Nee (infaderz crew*) θα μας ταξιδέψει στον κόσμο της Drum & Bass Dj Shy Nee (infaderz crew) Since 1998 / Drum&bass heart beating Dj crew - From Thessaloniki
www.unnatural.gr
www.soundcloud.com/infaderz
http://www.livestream.com/infaderzonlinebroadcast

Πηγή: facebook

Σχόλια