Για τις εκλογές 2012 - Επιστολή Άννα Βαγενά

Αισθάνομαι την ανάγκη να απευθυνθώ σ' όλους εκείνους του συμπολίτες μου, που με κάθε τρόπο και από κάθε γωνιά της Ελλάδας, όλον αυτόν τον καιρό μετά τη σύντομη ομιλία μου στη Βουλή, στις 28/2/2012, μου εξέφρασαν και μου εκφράζουν την αγάπη τους και την υποστήριξή τους για τη στάση μου στη σύντομη βουλευτική θητεία μου. Μου ζητούσαν να συνεχίσω έτσι, να είμαι ξανά υποψήφια και να προσπαθήσω να είμαι ξανά στη Βουλή.
 
Θέλω, λοιπόν, να τους ευχαριστήσω όλους και να τους πω ότι σ' αυτές τις Εκλογές δεν είμαι υποψήφια, όχι γιατί δεν θέλησα, αλλά γιατί οι πολιτικοί χώροι με τους οποίους θα μπορούσα να συμπορευτώ, δεν είχαν χώρο για μένα.
 
Αυτά συμβαίνουν στην “πολιτική”, όπως είναι σήμερα. Σ' αυτήν την “πολιτική” δεν θα ήθελα και δεν μπορούσα να συμμετέχω. Θα ήθελα να είμαι μια ανεξάρτητη φωνή στη Βουλή, η δική σας φωνή. Αυτό όμως δεν το επιτρέπει η εκλογική νομοθεσία. Ελπίζω ότι θα συναντηθούμε στο μέλλον.
 
Εγώ, όμως, έτσι κι αλλιώς θα είμαι παρούσα στα κοινωνικά ζητήματα, όποτε μπορώ. Θα είμαι παρούσα και μέσα από το “θεατρικό μου βήμα”, δηλαδή τη σκηνή του θεάτρου, κάτι τόσο σπουδαίο και σημαντικό για μένα και με το οποίο επικοινωνώ τόσα χρόνια μαζί σας.
 
Και πάλι σας ευχαριστώ κι εύχομαι από την ψυχή μου το αποτέλεσμα αυτών των Εκλογών να είναι η αρχή μιας καινούριας πορείας για την πατρίδα μας.
 
Άννα Βαγενά
Μεταξουργείο 3/5/2012

annavagena.blogspot.com

Σχόλια