Ο Κ. Βήτα στο Gagarin 205 και αλλού


Ο Κ.ΒΗΤΑ, θα μας ξεδιπλώσει ζωντανά τις εικόνες και τα μουσικά του ηχοχρώματα το Σάββατο 31 Μαρτίου στο Gagarin 205 

Όπως χαρακτηριστικά λέει ο ίδιος

«…στις συναυλίες αυτές θα παρουσιάσω το καινούργιο μου άλμπουμ μαζί με άλλα κομμάτια από τη δισκογραφία μου και κάποια παλιά κομμάτια που έχω πολλά χρόνια να τα παίξω και που αυτό τον καιρό τα ξαναμιξάρω…

Το νέο μου άλμπουμ λέγεται Χρυσαλλίδα και αποτελείται από 13 κομμάτια. Είναι τραγούδια, κυρίως, αλλά και ορχηστρικά και είναι ηλεκτρονικού χαρακτήρα.

Είναι λίγο σαν ντίσκο ποπ με αναφορές σε παλιά είδη μουσικής.

Το ονόμασα Χρυσαλλίδα γιατί με όλα αυτά τα κοινωνικά γεγονότα που συμβαίνουν παντού γύρω μας, ένιωθα πως μέσα μου κάτι ήθελε να γεννηθεί, κάτι σαν ελπίδα, σαν μια χρυσαλλίδα στο κουκούλι της που μεταμορφώνεται και σκάει για να φέρει μια εσωτερική ανάταση που δίνει δύναμη, ώθηση, θέληση στο σύγχρονο άνθρωπο να φτιάξει κάτι καλύτερο.

Είναι ένα αισιόδοξα συγκρατημένο άλμπουμ, ακόμα βέβαια το φτιάχνω στο στούντιο και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει μέσα μου…».

Ο Κ.ΒΗΤΑ είναι ο γοητευτικός, εσωστρεφής, «σοφός», ρομαντικός δημιουργός, μέλος της μπάντας που έγραψε με κεφαλαία γράμματα το ηλεκτρόνικα στα ελληνικά, αυτός που ανέπτυξε τη συναισθηματική μας νοημοσύνη και μας προτρέπει να ακολουθούμε την εσωτερική μας φωνή.

Οι εμπνευσμένοι στίχοι του και οι δυναμικές προεκτάσεις των μουσικών αναζητήσεών του μας καλούν να διασχίσουμε μαζί του ένα πρωινό τον κόσμο, με οποιονδήποτε τρόπο, να αγαπήσουμε τους ανοιχτούς ουρανούς και τη γη που είναι πιο όμορφη από εμάς...

Ο Κ.ΒΗΤΑ φέτος την άνοιξη θα βρεθεί εκτός από την Αθήνα (Σάββατο 31 Μαρτίου στο Gagarin 205) και
Στη Βέροια την Παρασκευή 23 Μαρτίου, στην Ονειρογραφία
Στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 24 Μαρτίου, στο Μύλο
Στα Ιωάννινα, την Παρασκευή 4 Μαΐου, στο Boxx Live Stage
Στην Πάτρα το Σάββατο 5 Μαΐου στην Ακτή Δυμαίων

newsbomb.gr

Σχόλια