Σεμινάριο: ''Αφήνοντας πίσω τη σκιά της εξάρτησης''


Η χρήση ουσιών μπορεί να αντιμετωπιστεί, και πολύ συχνά είναι η οικογένεια του χρήστη αυτή που κάνει το πρώτο βήμα. Το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον των εξαρτημένων, καθώς και οι τρόποι με τους οποίους μπορεί να υποστηριχθεί και να κινητοποιηθεί για θεραπεία από τους δικούς του ανθρώπους, το άτομο που έχει ανάγκη, είναι το αντικείμενο του διήμερου σεμιναρίου ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης που διοργανώνει το ΚΕΘΕΑ MOSAIC.

Στο σεμινάριο θα δοθεί η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να απαντήσουν σε ερωτηματικά που έχουν, να μοιραστούν συναισθήματα και σκέψεις που επηρεάζουν αρνητικά τόσο τους ίδιους όσο και τη συμπεριφορά τους απέναντι στους χρήστες ουσιών, να καταρρίψουν τους μύθους γύρω από τα ναρκωτικά και να αντιληφθούν ότι η εξάρτηση θεραπεύεται.

Το διήμερο σεμινάριο θα διεξαχθεί στο ΚΕΘΕΑ MOSAIC (Μαγνησίας 28 και Ζολιώτη 2, Άγιος Παντελεήμονας), στις 8 και 9 Μαρτίου, 5 – 8 μ.μ. Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Έλσα Καλαμπάκα, στα τηλέφωνα 210 8257164/ 8256944. Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν.

kethea.gr

Σχόλια