Δέκα τόνους τρόφιμα έστειλε για τον ελληνικό λαό ο ΑΠΟΕΛ


Μετά τον έρανο που πραγματοποιήθηκε στα σχολεία της Κύπρου για τους υποσιτισμένους Έλληνες μαθητές, έφτασε από τη Μεγαλόνησο άλλο ένα πακέτο βοήθειας. Αυτή τη φορά από την ποδοσφαιρική ομάδα ΑΠΟΕΛ η οποία έστειλε δέκα τόνους τρόφιμα σε μία κίνηση "ένδειξης αγάπης και εκτίμησης" όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της διοίκησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:

"Ο ΑΠΟΕΛ συμμετέχει στις εκδηλώσεις συμπαράστασης και στήριξης του δοκιμαζόμενου Ελληνικού λαού, ο οποίος διανύει την πιο δύσκολη περίοδο της πρόσφατης ιστορίας του.

Ως Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας, πονούμε για τα αδέλφια μας στην Ελλάδα και στεκόμαστε στο πλευρό τους αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Μετά από απόφαση του Δ.Σ. της εταιρείας, αποστέλλεται τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα ένα εμπορευματοκιβώτιο με συσκευασμένα μακαρόνια (10 περίπου τόνοι) αξίας πέραν των 22 χιλιάδων ευρώ, για να καλύψει μέρος των μεγάλων καθημερινών αναγκών.

Η συγκεκριμένη απόφαση αποτελεί την ελάχιστη ένδειξη αγάπης και εκτίμησης προς του Έλληνες αδελφούς μας, για τους οποίους ελπίζουμε από καρδίας να ξημερώσουν σύντομα καλύτερες μέρες".

thestival.gr

Σχόλια