Δωρεάν συσσίτιο για τους απόρους και τις Κυριακές!


Δωρεάν παροχή γεύματος σε 300 καταγεγραμμένους απόρους της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιείται κάθε Κυριακή στις εγκαταστάσεις της Φοιτητικής Λέσχης του ΑΠΘ. Τη δράση αυτή που θα γίνει σε συνεργασία με το ΑΠΘ,αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του, την περασμένη Τρίτη

Το γεύμα θα περιλαμβάνει κυρίως πιάτο, σαλάτα, φρούτο και ψωμί. Η νέα αυτή δράση του Δήμου Θεσσαλονίκης έρχεται να προστεθεί στα γεύματα που εδώ και χρόνια παρέχονται καθημερινά (πλην Σαββατοκύριακου) στους απόρους.

Για την υλοποίηση της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας θα υπογραφεί σύντομα προγραμματική σύμβαση μεταξύ Δήμου Θεσσαλονίκης και Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Σχετικά η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας του Πολίτη Καλυψώ Γούλα δήλωσε : «Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε με την απόφαση του την παροχή γευμάτων σε συμπολίτες μας που την εποχή αυτή πλήττονται από την οικονομική κρίση. Πρόκειται για μια ακόμα πρωτοβουλία του Δήμου Θεσσαλονίκης που έχει ως στόχο την στήριξη και ενίσχυση των ευπαθών ομάδων σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο για τη χώρα. Ο Δήμος Θεσσαλονίκης ήδη σχεδιάζει να προχωρήσει σε επιπλέον ενέργειες σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες για να αντιμετωπίσει παρόμοια προβλήματα».

thestival.gr

Σχόλια