Γεννητούρια στα 2.000 πόδια ύψος και σε πτήση Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας!


Ο μικρός δεν μπορούσε να περιμένει και γεννήθηκε κατά τη διάρκεια πτήσης αεροδιακομιδής της Πολεμικής Αεροπορίας σε ελικόπτερο Super Puma.

Για τα γεννητούρια στον αέρα σίγουρα θα έχουν να λένε οι γονείς του. Σήμερα στις 5:30 τα ξημερώματα ζητήθηκε από την Πολεμική Αεροπορία η αεροδιακομιδή μιας τριαντατριάχρονης εγκύου από τη Σίφνο με προορισμό την Ελευσίνα.

Ελικόπτερο Super Puma απογειώθηκε από την 112 Πτέρυγα Μάχης στην Αεροπορική Βάσης Ελευσίνας και έφτασε στη Σίφνο όπου και παρέλαβε την έγκυο. Απογειώθηκε στις 07:18 με κατεύθυνση την Ελευσίνα.

Ο μικρός, όμως, φαίνεται ότι δεν μπορούσε να... περιμένει. Ετσι κατά τη διάρκεια της διαδρομής το ελικόπτερο, άλλαξε προορισμό και κατευθύνθηκε προς το πλησιέστερο νοσοκομείο: στη Σύρο.

Περίπου 8 ναυτικά μίλια, νότια της Σύρου και σε ύψος 2000 πόδια γεννήθηκε, μέσα στο ελικόπτερο! Είναι ένα υγιέστατο αγοράκι. Στις 07:38 το ελικόπτερο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Σύρου και η μητέρα μαζί με το νεογνό διακομίστηκαν στο τοπικό νοσοκομείο.
 
Η 384 Μοίρα Έρευνας-Διάσωσης καλωσόρισε το νεογνό σαν επίτιμο μέλος της, ενώ ο κυβερνήτης του ελικοπτέρου, θα γίνει ο «ανάδοχος» του βρέφους, όπως συνηθίζεται σε τέτοιου είδους περιπτώσεις.

onalert.gr

Σχόλια