Μια διαφορετική Τσικνοπέμπτη στο Μουσείο της Ακρόπολης


Μια διαφορετική Τσικνοπέμπτη προτείνει για τις 16 Φεβρουαρίου στους επισκέπτες του το Μουσείο Ακρόπολης. 

Το πολιτιστικό -και όχι μόνο- ενδιαφέρον θα είναι ολοήμερο, καθώς οι εκθεσιακοί χώροι θα παραμείνουν ανοιχτοί έως τις 22:00 το βράδυ, ενώ το εστιατόριο με τη θέα της φωτισμένης Ακρόπολης θα μείνει ανοιχτό μέχρι τα μεσάνυχτα.

Ξεκινώντας με μια περιήγηση στον χώρο, όπου ο καθένας μπορεί να (ξανά)γνωρίσει αγαπημένα εκθέματα από τα μοναδικά μνημεία της Ακρόπολης, η επίσκεψη εμπλουτίζεται και με άλλες δυνατότητες: με έναν ξεχωριστό απογευματινό καφέ στο εστιατόριο ή μια μουσική συναυλία με έργα Χατζιδάκι στις 17:00 το απόγευμα από το Trio Tangarto. 

Η συναυλία διεξάγεται στο πλαίσιο του προγράμματος Μια μέρα στο Μουσείο Ακρόπολης, σε συνεργασία με την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Η συναυλία έχει τίτλο «Ο Μάνος Χατζιδάκις συναντά τον Astor Piazzolla» και θα πραγματοποιηθεί στον εξώστη του δεύτερου ορόφου, με θέα την Αίθουσα των Αρχαϊκών Αγαλμάτων.

Η ημέρα περιλαμβάνει γευστικές απολαύσεις, καθώς από τις 20:00 το βράδυ στο εστιατόριο θα υπάρχει πλούσιος μπουφές με σαλάτες, ποικιλίες κρεατικών και σπιτικά γλυκά.

Οι τηλεφωνικές κρατήσεις θα πραγματοποιούνται στο 210 9000915 τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του Μουσείου. 

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στην ιστοσελίδα του Μουσείου www.theacropolismuseum.gr. 

in.gr

Σχόλια