Γιατροί του Κόσμου | Συναυλία B.D.Foxmoor (Active Member) - Ρέθυμνο

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου - Live B.D.Foxmoor
Με αφορμή μια πρωτοβουλία του ίδιου του frontman των Active Member, και με την βοήθεια της Περιηγητικής Λέσχης Ρεθύμνου θα πραγματοποιηθεί συναυλία ως πολιτιστική και ανθρωπιστική ανταλλαγή (Περιηγητική Λέσχη Ρεθύμνου - Αγίου Φραγκίσκου 3, ώρα 21:00 ). 

H είσοδος είναι δωρεάν, αντ΄ αυτού θα συγκεντρώνονται τρόφιμα (μακράς διαρκείας) και φάρμακα για το Πολυϊατρείο  των Γιατρών του Κόσμου, στο Πέραμα. Η συγκέντρωση γίνεται καθημερινά και μέχρι την ημέρα της συναυλίας στην αίθουσα «Νάκλη», Μοσχοβίτου 24 και ώρες 10:00-13:00 & 18:00-21:00. To υλικό που θα συγκεντρωθεί θα αποσταλεί την επόμενη ημέρα στο Πολυϊατρείο του Περάματος όπου θα διατεθεί από τους Γιατρούς του Κόσμου σε άπορες οικογένειες. 
«Είμαστε οι Active Member, το μουσικό συγκρότημα από το Πέραμα. Για την ακρίβεια η δράση μας όλη ξεκινάει στην ίδια γωνιά του δρόμου που έχει αρχίσει και η δική σας τα τελευταία δύο χρόνια. Μένουμε στην Ξενοφώντος (κάθετη στην Αριστείδου) όπου και υπάρχει το παράρτημα της οργάνωσης.


Θα “ανταλλάξουμε” τα τραγούδια μας με τρόφιμα και φάρμακα που θα καταλήξουν στην οργάνωσή σας, στο παράρτημα του Περάματος.»


mdmgreece.gr / lowbap.com

Σχόλια