Χατζιδακικά απογεύματα στο Μουσείο Ακρόπολης Μουσικές Πέμπτες (συν μια 3d προβολή)

«Μουσικές συναντήσεις του Μάνου Χατζιδάκι»: Κάθε Πέμπτη απόγευμα στον εξώστη του 2ου ορόφου με θέα την Αίθουσα των Αρχαϊκών Αγαλμάτων. Διαφορετικά σχήματα παίζουν έργα με έμπνευση τον Έλληνα συνθέτη: «Ο Μάνος Χατζιδάκις συναντά κλασσικούς και μετακλασσικούς μουσουργούς» δηλαδή J. Haydn, W. A. Mozart, J. Brahms από το Athens String Quartet (09.02), «Ο Μάνος Χατζιδάκις συναντά τον Astor Piazzolla» από το Trio Tangarto (16.02) και «Ο Μάνος Χατζιδάκις συναντά τους ήχους της Σμύρνης» με τους Χρήστο Τσιαμούλη και Σωκράτη Σινόπουλο (23.02).


3D «Η Ακρόπολη στην Αρχαιότητα»: Το Μουσείο της Ακρόπολης συνεχίζει τις δράσεις «Μια μέρα στο Μουσείο Ακρόπολης» με την τρισδιάστατη δεκάλεπτη ταινία «Η Ακρόπολη στην Αρχαιότητα» στην Αίθουσα Εικονικής Πραγματικότητας, για να κατανοήσουμε καλύτερα τα γλυπτά και τα μνημεία της Ακρόπολης σαν να ταξιδεύαμε πίσω στο χρόνο.


Info: «Η Ακρόπολη στην Αρχαιότητα», Σάβ.-Κυρ. 11:00 (αγγλικά), 12:00 (ελληνικά) εισιτ.: 1 ευρώ. «Μουσικές συναντήσεις του Μάνου Χατζιδάκι» 9-16-23 Φεβρουαρίου, 17:00. Μουσείο Ακρόπολης, Διονυσίου Αρεοπαγίτου 15, τηλ.: 210.90.00.900 
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΛΙΑΤΗΣ / doctv.gr

Σχόλια