Hμερίδα με θέμα: Εθελοντής, ενεργός πολίτης στη δική σου πόλη! στην Κομοτηνή στις 17 Ιανουαρίου 2012


Το 2011, Ευρωπαϊκό Έτος Εθελοντισμού (Ε.Ε.Ε.), αποτελεί μια ξεχωριστή ευκαιρία για την αναγνώριση της αξίας και της σημασίας των εθελοντικών δραστηριοτήτων, που αποτελούν μια από τις βασικές διαστάσεις της ενεργού συμμετοχής του πολίτη και της δημοκρατικής ζωής. Στόχος του Ε.Ε.Ε. είναι η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και ιδιαίτερα των νέων για τη συνεισφορά του εθελοντισμού ως πολύτιμη εμπειρία μάθησης, απόκτησης κοινωνικών δεξιοτήτων και η προώθηση της διαγενεακής αλληλεγγύης.


Στο πλαίσιο του Ε.Ε.Ε., η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, Εθνικός Συντονιστικός Φορέας για το «Ευρωπαϊκό Έτος Εθελοντισμού 2011» σε συνεργασία με το Γραφείο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Κομοτηνής (Europe Direct) και με συμμετοχή τοπικών εθελοντικών οργανώσεων, σας προσκαλούν σε ημερίδα για τον εθελοντισμό, στην Κομοτηνή στις 17 Ιανουαρίου 2012, με τίτλο: «Εθελοντής, ενεργός πολίτης στη δική σου πόλη!».

“Εθελοντής, ενεργός πολίτης στη δική σου πόλη!”
Tρίτη, 17 Ιανουαρίου 2012
Κτήριο παλιάς Νομικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου – αίθουσα 1
Ώρα έναρξης 9:30
Ελεύθερη συμμετοχή


Η ημερίδα διοργανώνεται με την υποστήριξη του Δήμου Κομοτηνής.

Παράλληλα με τις εργασίες της ημερίδας, στο χώρο του συνεδριακού κέντρου θα πραγματοποιηθεί έκθεση τοπικών εθελοντικών οργανώσεων (fair).
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.


Για επιβεβαίωση της συμμετοχής σας, A. Kατσαρού, 210-2599434, a.katsarou@neagenia.gr
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Ευρωπαϊκό Έτος Εθελοντισμού:http://volunteers.neagenia.gr

http://career.duth.gr

Σχόλια