Ο Κάστρο γελά με τις φήμες που τον θέλουν νεκρό

"Ο Φιντέλ Κάστρο μελετά, αναλύει και γελάει με τις φήμες στο Twitter. Η CIA προσπάθησε να τον σκοτώσει περισσότερες από 700 φορές και το Twitter ακολουθεί τον ίδιο δρόμο", γράφει ο μπλόγκερ Yohandry στην ιστοσελίδα του, χωρίς όμως να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.


Ο Yohandry, που είναι γενικά καλά πληροφορημένος έκανε ένα "διάλειμμα" από τις διακοπές του για να διαψεύσει τις φήμες σχετικά με την υγεία του Κάστρο και υποστηρίζει ότι "το 2012 θα είναι μια χρονιά μεγάλων κινημάτων στην Κούβα".

Ο Κάστρο έχει αποσυρθεί στην κατοικία του στη δυτική Αβάνα και έχει αφοσιωθεί στη συγγραφή των "σκέψεών" του για διεθνή θέματα. Τα άρθρα του δημοσιεύονται (το τελευταίο στις 13 Νοεμβρίου) στον επίσημο Τύπο. Μερικές φορές τον επισκέπτονται ξένοι ηγέτες, όπως ο πρόεδρος της Αϊτής, Μισέλ Μαρτελί, στις 18 Νοεμβρίου.

Η κουβανική τηλεόραση ανέφερε την Δευτέρα ότι ο Φιντέλ Κάστρο έστειλε ευχητήριες επιστολές για το 2012 στους Κουβανούς γιατρούς που εργάζονται στη Βολιβία. Την περασμένη Παρασκευή είχε ευχηθεί και "καλή ανάρρωση" σε ένα γνωστό παίκτη του μπέιζμπολ που τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα.

ethnos.gr

Σχόλια