Αν έχουμε λέει...

foto http://stavrochoros.pblogs.gr/
Και ''ξαφνικά'' όλοι έπαψαν να μιλάν για την οικονομική κρίση, σαν να μην υπήρξε ποτέ ή μήπως σαν να μην υπήρξε ποτέ. Υπήρχε, υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει. Ειδικά όταν λείπει η άλλη κρίση.

Και ναι έχουμε κρίση, γιγάντια.

Έχουμε κρίση γιατί τη Δευτέρα 01.06.09 θα μιλήσει η Παπαρήγα στις 20:30 στη Πλατεία Αριστοτέλους.

Έχουμε κρίση γιατί τη Τρίτη 02.06.09 θα μιλήσει ο Παπανδρέου στις 19:30 στη Πλατεία Αριστοτέλους.

Έχουμε κρίση γιατί τη Τετάρτη 03.06.09 θα μιλήσει ο Καραμανλής στις 20:00 στη Πλατεία Αριστοτέλους.

Έχουμε κρίση γιατί έγινε πάλι αυτό το ντεμοντέ ντιμπέϊτ των πολιτικών αρχηγών στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. Ντεμοντέ σαν τη γραβάτα που επέβαλαν οι επικοινωνιολόγοι στον Καραμανλή να φορέσει το βράδυ της τηλεμαχίας.

Έχουμε κρίση γιατί δέχονται οι πολιτικοί αρχηγοί να γεμίζει το σύμπαν με αφίσες αλλά ποτέ δεν απαιτούν να αδειάσει από την ύπαρξή τους. Ταξίδευα με το αυτοκίνητο για Θεσσαλονίκη από Αθήνα τη Παρασκευή 22.05, ο κάμπος είχε γίνει μπλε από τις αφίσες της ομιλίας την επόμενη στη Λάρισα. Τα ίδια προχθές στο περιφερειακό, 1 χιλιόμετρο αφίσες του Καραμανλή, 1χιλιόμετρο του Παπανδρέου, για πολλά χιλιόμετρα.

Έχουμε κρίση γιατί δέχονται οι πολιτικοί αρχηγοί να ξοδεύονται τόσα χρήματα στις διαφημιστικές εκστρατείες τους.

Έχουμε κρίση γιατί τα τρία μικρότερα κόμματα θέλουν να γίνουν μεγαλύτερα, αν ήταν δυνατόν σαν τα δύο μεγάλα.

Έχουμε κρίση και άλλους λόγους. Οι μαθητές δεν απέχουν από τις πανελλαδικές εξετάσεις για να κάνουν τους ''υπεύθυνους'' να ασχοληθούν σοβαρά μαζί τους. Αλλά πως να απέχουν όταν οι πλειοψηφία των γονιών τους ''βγάζει'' τα δυο μεγάλα κόμματα, άρα από τη φύση της δεν είναι για αλλαγές αυτή η πλειοψηφία.

Έχουμε κρίση γιατί μιλάμε για την αποχή στις ευρωεκλογές ενώ δεν θα 'πρεπε να υπάρχει αποχή. Ενώ απέχει η ουσιαστική φαντασία που θα 'δινε ξεκάθαρο μήνυμα με την απόλυτη απουσία αποχής.

Έχουμε κρίση γιατί τη Μεγάλη Εβδομάδα το prezatv ψιλοέκραξε τον Πανούση που ''πήρε'' συνέντευξη από τον Χριστόδουλο.

Έχουμε κρίση γιατί από 01.07.09 το επίσημο κράτος που επίσημα παίρνει φόρους, απαγορεύει το κάπνισμα σε όλους τους δημόσιους χώρους.

Έχουμε κρίση γιατί είναι υπαρκτά όλα τα προηγούμενα και πραγματικά δεν ξέρω ποιος κάνει σε ποιον τη χειρονομία της φωτογραφίας.

Σχόλια