Υπάρχει καλύτερη Ελλάδα και τη θέλουνε!!!!!!!!!!!

Και έγινε ο ανασχηματισμός των πολλών, αφού προηγήθηκε ο αναστοχασμός του ενός, με αποτέλεσμα τον ''αναμαζοχισμό'' των πάρα πολλών. Πόσο μελάνι και πόσο χαρτί θα ξοδευτεί αυτές τις μέρες με αφορμή τις αλλαγές στη κυβέρνηση; Πόσα θεϊκά θα μπορούσε να γράψει ο Ελύτης, ο Ρίτσος, ο Σεφέρης, ο Καβάφης και πόσοι άλλοι Θεοί με τόσο μελάνι και τόσο χαρτί;

Ο Αβραμόπουλος είχε δηλώσει ότι έκλεισε τον κύκλο του στο υγείας, έμεινε στο υγείας. Ουσιαστικά ο Καραμανλής του λέει ότι αφού έκλεισες τον κύκλο σου κάνοντας μια τρύπα στο νερό μείνει εκεί μπας και κλείσεις τη τρύπα και σταματήσει να μπάζει αέρα. Τώρα θα πείτε ο ένας μίλησε για νερό ο άλλος για αέρα, μη κοιτάτε τα αντίθετα, τα ίδια να κοιτάτε, εδώ έχουμε κενό, έχουμε τρύπα. Αυτοί σε αυτό εστιάζουν, αυτοί ξέρουν.

Ο Αλογοσκούφης πάει πέταξε, Πήγασος έγινε και χάθηκε. Ο Παπαθανασίου ήρθε, άλλη εικόνα, άλλο ίματζ διαφορετικό, άλλη βαρύτητα, εύσωμος όχι χοντρός, άλλη εικόνα, μπεσαλίδικη. Τέλος, ένα και ένα κάνουν ανάλογα το είδος μάλλον δύο, απλά οικονομικά.

Σαμαράς στο πολιτισμού. Ζήτω οι αρχαίες τραγωδίες (βλέπε δεκαετία '90), πρωταγωνιστής ο επίτιμος Μητσοτάκης.

Αφού τακτοποίησε την Ολυμπιακή τώρα θα πεταχτεί μέχρι τη Ρωσία να λύσει το ενεργειακό του αερίου, η υπόθεση θέλει μάνατζερ. Με ποια εταιρεία θα ταξιδέψει όμως ο Χατζηδάκης;

Παιδείας. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι νέο δεν σημαίνει ότι είναι και νεανικό, ούτε και φρέσκο ντε και καλά. Ο Σπήλιος μπορεί να έκανε καλύτερη επαφή με τους μαθητές......λέμε τώρα.

Μεταφορών. Σαν να λέμε θέλω να σε μεταφέρω και δεν ξέρω που. Πήγαινε στο μεταφορών για να πηγαίνεις και στο γήπεδο με τον ηλεκτρικό. Τα πάντα είναι θέμα παιδείας.

Οι ειδήσεις από το TV 100. Επιτέλους γιατί σίγουρα θα 'χει βαρεθεί με τόσες καταμετρήσεις στις ονομαστικές ψηφοφορίες της βουλής ο Γκιουλέκας, χώρια που και η πόλη έχει ακόμα έναν εκπρόσωπο στην κυβέρνηση των Αθηνών. Ψιλοάσχετο αλλά πιάνει.

''Αν δεν κάνετε αυτό που σας λέω όλοι στον Κορυδαλλό, το ξέρω καλά το μαγαζί, εκεί ήμουν''. Θα πει ο αγροτικής ανάπτυξης στους αγρότες. Φυσικά μπορεί να ζητήσει να έχει στην ευθύνη του τις αγροτικές φυλακές ο Χατζηγάκης.

Λίγες σκέψεις για τον ''αναμαζοχισμό''. Μην τυχόν και εκτυπώσετε το κείμενο και χαλάσετε χαρτί και μελάνι δεν αξίζει.

Σχόλια