3 Π ή Πρόταση Παράστασης Playback

                             

Με αίνιγμα σήμερα..... Τι είναι αυτό που είτε το βλέπεις πρώτη φορά, είτε δεύτερη τρίτη ή τέταρτη, δεν έχει καμιά σχέση με τις προηγούμενες φορές; Πολλά μπορεί να σκεφτεί κάποιος. Τελικά τι είναι; Και μη πει κανείς ''εγώ τα’ χω δει όλα''. Ότι έχουμε δει τα έχουμε δει μέχρι σήμερα, μέχρι τώρα.

Λοιπόν Παρασκευή σήμερα, κλείσιμο εβδομάδας και τυπικά που εύχομαι ουσιαστικά έναρξη ξεκούρασης Σαββατοκύριακου. Πρόταση για κλείσιμο και έναρξη μαζί από το keep life για θέατρο. 

Θέατρο με ουσιαστική αλληλεπίδραση, με ύπαρξη παράστασης εφ’ όσον υπάρχει κοινό με φωνή, με σκέψεις, με εικόνες, με συναισθήματα, με περιγραφές, με διάθεση για μοίρασμα, με διάθεση για έκθεση όσο και αν αυτό είναι ''τρομακτικό''. Θέατρο που ακόμα αυτή η δήλωση ότι αυτό είναι τρομακτικό μπορεί να γίνει μέρος της παράστασης. 

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Απόψε Παρασκευή 05.12 στις 21:15 στο θέατρο Άνετον, Παρασκευοπούλου 42 το ελληνικό Playback θέατρο δίνει παράσταση. Αν έχετε δει ξανά, έχετε δει μια εικόνα και μόνο αυτό, αν όχι δεν απέχετε ιδιαίτερα από αυτούς που έχουν ξαναδεί. Πρόκειται για τον ορισμό του αναπάντεχου, για τον ορισμό της αλληλεπίδρασης, για τον ορισμό της έκφρασης με την μεγαλύτερη ή μικρότερη συμμετοχή του κοινού. Απλά γιατί όλα έχουν ''ζουμί'' και ύπαρξη. 

Περισσότερα το βράδυ και τώρα στο www.playbacktheater.gr. Καλή παράσταση.

Σχόλια