ΚΑΛΟ ΚΕΡΙ

Παρατηρήσατε ότι οι φωτιές ξεκίνησαν; Σαν να πατά κάποιος το κουμπί που γράφει ΚΑΨΙΜΟ και το κόκκινο ΄΄πάρτι΄΄ ξεκινά.

Παρατηρήσατε ότι μιλάν όλοι για την ακρίβεια και το αυξημένο κόστος των διακοπών; Για το πακέτο που χρειάζεται μια τριμελής ή τετραμελής οικογένεια. Το κόκκινο της φωτιάς απ΄ την μια και το μπλε της θάλασσας απ΄ την άλλη. Το μπλε της θάλασσας που βράζει.

Παρατηρήσατε ότι έχουν αυξηθεί οι διαφημίσεις προσφορών για κλιματιστικά; Η ζέστη που σβήνει με την καύση κάρβουνου που το περιβάλλον κάνει κάρβουνο.

Παρατηρήσατε ότι μας ΄΄ενημερώνουν΄΄ για καύσωνες που έρχονται με 38 & 39 βαθμούς και τα μέτρα που πρέπει να πάρουμε; Κανείς όμως δεν λέει τι μέτρα θα πάρουμε για να μην φτάσουμε στα άκρα.

Παρατηρήσατε ότι υπάρχει κίνδυνος να ΄΄μείνουμε΄΄ από ηλεκτρική ενέργεια λόγω της υπερκατανάλωσης; Πάντα μένουμε απ΄ ότι χρειαζόμαστε ενώ στην πραγματικότητα το χρειαζόμαστε για άλλο λόγο.

Παρατηρήσατε ότι αυξάνονται τα σκυλιά χωρίς αφεντικά; Τα ΄΄ζώα΄΄ που έχουν στην ευθύνη τους τα σκυλιά θέλουν να παν διακοπές. Άσχετο. Έχετε προσέξει ότι πολλοί κτηνίατροι δεν έχουν καμιά επαφή με τους εξυπηρετούμενούς τους; Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε.

Παρατηρήσατε ότι είναι σε εξέλιξη το Προολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ; Παίζει η εθνική και σ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα γύρω – γύρω παίζει διαφήμιση Γερμανός. Για να μην ξεχνιόμαστε ότι υπάρχει σε εξέλιξη η δικαστική έρευνα.

Παρατηρήσατε ότι έγινε η κλήρωση για το επόμενο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα; Έτσι για να μην χαλαρώνει η μάζα, έχουν να σκοτωθούν κιόλας.

Παρατηρήσατε ότι τρέχουν σαν τρελοί στα αεροδρόμια για τις υποδοχές παικτών; Θα κάνουν τη διαφορά στην ομάδα, πια διαφορά; Θα το ξεσκίσουν το διχτάκι. Ενώ η πραγματική διαφορά θα ήταν να πήγαιναν στο αεροδρόμιο όταν θα φύγουν.

Παρατηρήσατε ότι ξεκίνησαν οι επαναλήψεις στα κανάλια; Ακόμα και οι ειδήσεις σαν σε επανάληψη είναι. Τις απόκριες έχουμε τον Βασιλιά Καρνάβαλο, τώρα τον Βασιλιά Ρετιρέ. Φέτος και με ειδικό τρέϊλερ.

Παρατηρήσατε ότι όλες οι πρωινές ενημερωτικές εκπομπές άλλαξαν, χρώματα, αρώματα και προσωπεία; Δεν αλλάζει έτσι όμως η καθημερινότητα, ούτε καν διαφορετική γίνεται.

Παρατηρήσατε ότι γίνεται σεισμός και λέμε ΄΄μα καλά καλοκαιριάτικα΄΄; Σαν να΄ χειμερινό φαινόμενο ο σεισμός. Θαρρείς και ταρακουνιόμαστε.

Αν τα παρατηρήσατε όλα αυτά τότε έχετε καταλάβει ότι το καλοκαίρι είναι σε εξέλιξη, γι΄ αυτό φροντίστε να ζήσετε τις στιγμές του με τις αισθήσεις στο φουλ. Αν τα παρατηρήσατε όλα αυτά σημαίνει ότι δεν έχετε πάρει χαμπάρι ότι το καλοκαίρι είναι σε εξέλιξη και χάνεται τις στιγμές του.

Αν δεν τα παρατηρήσατε όλα αυτά σημαίνει ότι ζείτε το καλοκαίρι. Κάντε΄ το γιατί (τε)λιώνει σαν κερί και το χρειάζεστε. Λιώνει σαν καλό κερί, αρωματικό.
β.ψ.

Σχόλια