Δεν προλαβαίνω!!!!!


Σίγουρα όσοι έχουμε πάει στο στρατό έχουμε ακούσει τη φοβερή ατάκα ‘’δεν προλαβαίνω’’. Ε!!! έτσι είμαι και εγώ το τελευταίο διάστημα. Άπειρα ερεθίσματα και’ γω να τρέχω πίσω και αυτά μεσ’ το μυαλό μου.
Σε προσωπικό επίπεδο ένας γάμος που πέρασε και τόσα μου διακίνησε. Κάποια στιγμή δεν μπορεί θα βρω το χρόνο που χρειάζομαι για μένα σε σχέση μ’ αυτόν.

Στα εκτός που αφού τελικά με απασχολούν είναι εντός, έχουμε και λέμε.ΠΑΣΟΚ διά δύο εκ’ πρώτης, Ν.Δ. διά 152 και το λουρί του Κώστα.

Πλημμυροπαθείς, αφού καήκατε και δεν πνιγήκατε μην ανησυχείτε θα γίνει και αυτό.

Ελλάδα - Ευρώπη ουδέ(ν)τερη κατάσταση δεν διεκδικούμε δεν σας ενοχλούμε, δεν σας ενοχλούμε άσχετα αν ποθούμε.

Τουρκία, Ιράκ, Αμερική. Πια είναι η σκύλα, πια είναι η Χάρυβδη δεν μας απασχολεί εδώ έχουμε τρίτο πόλο που δημιουργήθηκε από τον καβγά κώλου και βρακιού.

Τα προβλήματα όμως είναι άλλα. Σκόπι(μ)α ασχολούμαστε εδώ με άλλα και όχι με αυτά που καίνε. Τι θα γίνει με το όνομα των Σκοπίων; Αναρωτιέται η ‘’υγιείς’’ μέσα μου αλλά πολύ μέσα μου φωνή. Δεν ξέρω αλλά ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα από την κυβέρνηση των Η.Π.Α. την οποία θα ευχαριστήσουμε εμείς για τη λύση και τα Σκόπια για την μεταξύ τους ειρηνική συμβίωση.

Καλά για σύνταξη μην μιλήσουμε τώρα, άλλη φορά. Έτσι κι αλλιώς όποτε και αν ξαναβγεί κείμενο στο μπλοκ είτε αύριο, είτε σε ένα μήνα, είτε, σε δέκα, είκοσι, τριάντα και σαράντα χρόνια πάλι για δικαίωμα στη σύνταξη θα μιλάμε. Απλά θα’ μαστε φαφούτηδες.

Πάντως ένας από τους λόγους που χαθήκαμε είναι και η κούκλα της φωτογραφίας. Φτύστε την μην μου τη ματιάσετε κακούργοι. Μας έχει κάνει τρελούς στο σπίτι αλλά την λατρεύουμε και χανόμαστε μαζί της και όχι μόνο έτσι. Πρόταση του μπλοκ, πάρτε και εσείς ένα σκύλο και ας λέτε δεν προλαβαίνω, τουλάχιστον θα σας δαγκώνει κάτι δικό σας και όχι άλλοι και άλλοι δίποδοι κόπροι.

Σχόλια