Νέο πατριωτικό κίνημα ιδρύει ο Μίκης
Από το ethnos.gr
"Αυτή η νέα πολιτική ηγεσία θα πρέπει να αποτελείται από πολίτες από όλους του χώρους της εθνικής μας ζωής με αξία και ήθος" ανέφερε και πρόσθεσε ότι η δύναμη του λαού είναι η ενότητά του γύρω από ένα κοινό λάβαρο που γράφει "Ελευθερία και ανεξαρτησία και μια πολιτική ηγεσία με δύο συνθήματα "αλληλεγγύη και αντίσταση".

"Οι μέρες και οι ώρες είναι κρίσιμες και οφείλουμε να λέμε την αλήθεια, όσο σκληρή κι αν είναι", δήλωσε ο Μίκης Θεοδωράκης και έκανε λόγο για κάποιες δυνάμεις που όπως είπε εξετάζουν "μεθοδικά την καταστροφή της πατρίδας και τη μετατροπή του λαού σε λαό ραγιάδων".

Πρόσθεσε ότι οι δυνάμεις αυτές έχουν καταφέρει να ελέγχουν το σύστημα εξουσίας της χώρας και είπε ότι με τα μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις πέτυχαν να αποκλείσουν κάθε σχέση τη χώρας μας με άλλες χώρες.

"Οι δανειστές μας" τόνισε, "το πολύ σε πέντε χρόνια θα έχουν καταφέρει να έχουν δικά τους τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, τις μεγάλες οδικές αρτηρίες, την ηλιακή ενέργεια, το νερό, τα δημόσια ακίνητα και τα ιστορικά μας μνημεία".

Νωρίτερα ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γιώργος Ζησιμάτος ευχαρίστησε τον Μίκη Θεοδωράκη για την παρουσία του στην εκδήλωση και τον χαρακτήρισε μεγάλο πρεσβευτή του πολιτισμού και του ελληνισμού.

Ανέφερε ότι ο Μίκης Θεοδωράκης φωτίζει και θα φωτίζει στα πέρατα του κόσμου αυτό που οι άλλοι θέλουν να μειώσουν το απέραντο ελληνικό φώς που έδινε και δίνει ο πολιτισμός μας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο αναπληρωτής υφυπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος βουλευτές όλων των κομμάτων και ο πρόεδρος του εμπορικού και βιομηχανικού επιμελητηρίου Αθηνών Κωνσταντίνος Μίχαλος.

Σχόλια